Toimitusehdot


Toimitusehdot

Vastuu lavasta ja sen sisältämistä jätteistä (myös ulkopuolisten lavalle tuomista jätteistä) on vuokrauksen aikana asiakkaalla. Asiakkaan vastuulla on varmistaa, että lava on luvallisella paikalla.

Asiakkaan (jätteen tuottajan ja jätteen haltijan) on oltava selvillä hallinnassaan olevan jätteen laadusta, ominaisuudesta ja alkuperästä sekä kaatopaikkakelpoisuudesta ja luovutettava nämä tiedot kuljetusliikkeelle, joka välittää ne jäteaseman vastaanottoon. Jätteen tuottajilta vaaditaan kaikista jätekuormista siirtoasiakirja. Kuljetusliike täyttää siirtoasiakirjan asiakkaan puolesta.

Jätemaksu määräytyy jätekuorman painon, jätelajin ja sen laadun perusteella. Kuorman jätelaji ja laatu arvioidaan jäteaseman vastaanotossa. Jos kuormassa on useita jätelajeja, maksu määräytyy kalleimman jätelajin mukaan ja jätemaksun lisäksi laskutetaan lajittelu ja/tai siirtomaksu.

Kuorma punnitaan jäteaseman vastaanotossa. Laskurin jätteelle antama hinta on arvio, joka perustuu asiakkaan antamaan arvioon kuorman painosta. Jäte laskutetaan todellisen painon ja laadun mukaan. Eri jätelajien tonnihinnat näet laskurista valitsemalla jätteen tyypin ja arvioimalla kuorman painon. Epäselvissä tapauksissa, ota meihin aina ensin yhteyttä.

Asiakkaan vastuulla on huolehtia, että kuljetusliikkeellä on täysin esteetön pääsy kohteeseen lavaa tuotaessa sekä noudettaessa. Esim. ajoneuvot siirretty, lumityöt tehty, tie hiekoitettu jne. Mikäli kuljetusliike ei pysty esim. edellä mainituista asiakkaasta riippuvista syistä suorittamaan tehtävää, laskutetaan turhasta käynnistä lavan toimituksen hinta (ilman tyhjennystä).

Tilattaessa lavaa porttikongeihin, sisäpihoille, parkkihalleihin ym. ahtaisiin paikkoihin, ilmoitathan tilattaessa paikan tarkat mitat/mahdolliset esteet. Näin vältytään mahdolliselta turhalta käyntimaksulta.

Painorajoitetuille teille tilatessa asiakkaan on varmistettava asia tienhoitokunnalta.

Lava toimitetaan arkisin klo 7:00 – 16:00 välisenä aikana. Toimimme tarvittaessa myös tämän ajan ulkopuolella erikseen sovittuna.
Lavan poisnoudon tai välityhjennyksen voit tilata joko puhelimitse tai sähköpostilla.
Lavoista peritään 7 vrk ylittäneiltä päiviltä vuokraa, joka vaihtelee lavan mukaan. Tilauslomake laskee vuokran määrän.

Lopullinen hinta koostuu toteutuneesta vuokra-ajasta, mahdollisista välityhjennyksistä sekä jätemaksuista.

Kysy lisää puhelimitse: 040 041 1215 tai 040 522 9435 tai sähköpostilla rikamat@maansiirtorikamat.fi.